Team fysiotherapeuten

In onze praktijk voor fysiotherapie wordt het team gevormd door 3 fysiotherapeuten: Lisanne van Zijl, Ronald Martens, Tyas Visser, en diëtiste Melina Knol en sportmasseur Ricardo Zwart. We stellen ons graag even aan je voor.

Ronald Martens

Fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar / Specialismen: Sportblessures, Revalidatie

Als fysiotherapeut heeft Ronald ervaring in zowel particuliere praktijken als in het betaald voetbal, bij de selectie SC Heerenveen. Zijn passie ligt dan ook in de (top)sport, met name in het behandelen van sportblessures en het bieden van herstel- en revalidatie training. Dit kan zowel in de praktijk als buiten op een sportveld. Als oefentherapeut Cesar is Ronald gespecialiseerd in houding en beweging. Hier heeft hij tevens veel ervaring opgedaan met neurologische en geriatrische cliënten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Martens, R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Team Fysiodynamics Tyas Visser

Tyas Visser

Fysiotherapeut / Specialismen: Manuele therapie, EasyTaping, sport- en schouderblessures

Tyas is een groot sportfanaat. Zelf is hij vooral actief in het hardlopen, waarbij hij de Dam tot Damloop elk jaar in een snellere tijd aflegt. Als manueel therapeut is hij gespecialiseerd in het gebruik van een aantal specifieke technieken om uw gewrichten soepeler te maken. Hij heeft veel ervaring op het gebied van sport- en schouderblessures. Door het afronden van de opleiding EasyTaping, helpt Tyas bij een sneller herstel van spier- of gewrichtsklachten. In 2010 werkte Tyas als fysiotherapeut met voetballers van FC Volendam.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Visser, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Lisanne van Zijl

Fysiotherapie/ Sportfysiotherapeut i.o./ Specialisme: Sportrevalidatie, kinesio taping, revalidatie bij neurologische klachten.

In 2017 is Lisanne afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Naast haar werk is ze bezig met een specialisatie in sportfysiotherapie. Door het nationaal beoefenen van de zwemsport heeft zij veel ervaring met sportblessures en orthopedische klachten. Haar interesse en ervaring met neurologische klachten komen voort uit het begeleiden van een sportclub voor patiënten in deze doelgroep. Zij vindt het persoonlijke contact met de patiënt erg belangrijk. Samen met de patiënt met passie en creativiteit zoeken naar een passende oplossing voor het werken naar herstel is haar uitdaging.

Melina Knol

Diëtiste/ Specialismen: overgewicht, ondergewicht, vermoeidheid en obstipatie.

Melina heeft diëtetiek gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Voor ze aan de studie begon heeft ze zelf erg geworsteld met eten. Ze wilde graag vet verliezen en probeerde dat door per dag zo min mogelijk te eten. Hierdoor kreeg ze mentale klachten, ‘moodswings’ en regelmatig een vreetbui. Het gevolg was dat ze geen kilo verloor. Deze ervaring was een belangrijke reden voor Melina om diëtetiek te gaan studeren. Haar ervaring en studie achtergrond zorgen ervoor dat ze mensen nu perfect kan begeleiden en weet hoe het beter kan. “Je hoeft geen honger te lijden, als je eet wat past bij jou lichaam en leefstijl kan iedereen vet verliezen”

Ricardo Zwart

Sportzorgmasseur/ Specialismen: (preventie) sportblessures, Spierspanning (bijv. Rug), EasyTaping

Ricardo is naast gecertificeerd sportzorgmasseur ook werkzaam als als hartfunctielaborant in het Dijklanderziekenhuis. Als sportzorgmasseur helpt Ricardo cliënten o.a. bij het revalideren en voorkomen van sportblessures. Maar ook bij spierspanningsklachten aan bijvoorbeeld je rug of nek kan een sportzorgmasseur je goed helpen. Bij FysioDynamics werken we multidisciplinair en vindt er waar mogelijk altijd overleg plaats met bijvoorbeeld de fysiotherapeuten. Zo krijg je de best mogelijke zorg en kunnen we je herstel versnellen.

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht