Team fysiotherapeuten

In onze praktijk voor fysiotherapie wordt het team gevormd door 5 fysiotherapeuten: Marjolein van Bekkum, Ronald Martens, Tyas Visser, Matthijs Schakel, Jasper Huisman en praktijkhouder/coach Mark Ruifrok. We stellen ons graag even aan je voor.

Ronald Martens

Fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar / Specialismen: Sportblessures, Revalidatie

Als fysiotherapeut heeft Ronald ervaring in zowel particuliere praktijken als in het betaald voetbal, bij de selectie SC Heerenveen. Zijn passie ligt dan ook in de (top)sport, met name in het behandelen van sportblessures en het bieden van herstel- en revalidatie training. Dit kan zowel in de praktijk als buiten op een sportveld. Als oefentherapeut Cesar is Ronald gespecialiseerd in houding en beweging. Hier heeft hij tevens veel ervaring opgedaan met neurologische en geriatrische cliënten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Martens, R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Team Fysiodynamics Tyas Visser

Tyas Visser

Fysiotherapeut / Specialismen: Manuele therapie, EasyTaping, sport- en schouderblessures

Tyas is een groot sportfanaat. Zelf is hij vooral actief in het hardlopen, waarbij hij de Dam tot Damloop elk jaar in een snellere tijd aflegt. Als manueel therapeut is hij gespecialiseerd in het gebruik van een aantal specifieke technieken om uw gewrichten soepeler te maken. Hij heeft veel ervaring op het gebied van sport- en schouderblessures. Door het afronden van de opleiding EasyTaping, helpt Tyas bij een sneller herstel van spier- of gewrichtsklachten. In 2010 werkte Tyas als fysiotherapeut met voetballers van FC Volendam.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Visser, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Lisanne van Zijl

Fysiotherapie/ Sportfysiotherapeut i.o./ Specialisme: Sportrevalidatie, kinesio taping, revalidatie bij neurologische klachten.

In 2017 is Lisanne afgestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam. Naast haar werk is ze bezig met een specialisatie in sportfysiotherapie. Door het nationaal beoefenen van de zwemsport heeft zij veel ervaring met sportblessures en orthopedische klachten. Haar interesse en ervaring met neurologische klachten komen voort uit het begeleiden van een sportclub voor patiënten in deze doelgroep. Zij vindt het persoonlijke contact met de patiënt erg belangrijk. Samen met de patiënt met passie en creativiteit zoeken naar een passende oplossing voor het werken naar herstel is haar uitdaging.

Het team Fysiodynamics Mark Ruifrok

Mark Ruifrok

Coach en praktijkhouder / Specialismen: Oplossingsgericht coachen, bewegings-/werkplekanalyse.

In 2013 heeft Mark FysioDynamics opgericht. Vooral het mentale aspect van fysieke klachten fascineren Mark. Daarom is hij zich gaan verdiepen in hoe je met aandacht voor dit mentale aspect het herstel kan beïnvloeden. En daardoor ook de levenskwaliteit kan verbeteren.

Wat Mark ook veel bezighoudt is het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om behandelingen en preventie optimaal aan te bieden. Hij heeft zich daarvoor gespecialiseerd in de bewegingsanalyse (videoanalyse) en biofeedbacktechnologie (sensamove). Daarnaast kun je bij Mark terecht voor coaching en advies.

Stuur een bericht. We nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht