Sporten zonder sportblessures met onze Januariactie!

januari actie sporten zonder sportblessures purmerendHet is januari en dat betekent dat de deuren van de sportscholen weer platgelopen worden. De goede voornemens staan nog vers in ons geheugen. Maar je wilt natuurlijk sporten zonder sportblessures op te lopen. Wij helpen je graag op weg met een mooie januariactie.

Fitness populairste sport onder Nederlanders

Er wordt veel gesport in Nederland: drie op de vijf Nederlanders sport minstens één keer per week. Daarvoor wordt vooral de sportschool bezocht; daar werken 2,5 miljoen Nederlanders zich dus minstens één keer per week in het zweet. Dit levert ons een plek op in het lijstje met landen waar de meeste mensen aan sport doen (sportdeelname van 59%). (-bron).

Sporten zonder sportblessures

Niet kunnen sporten door een sportblessure is het vervelendste wat er is voor fanatieke (top)sporters. Maar wie net begint, zit er natuurlijk ook totaal niet op te wachten. Toch zijn te hoge verwachtingen of het te snel opbouwen van je trainingsschema dé aanleiding voor een sportblessure. Voorkom uitval door een sportblessure en neem in januari GRATIS! deel aan de 4×4 Quick Screen! Dit is dé test om erachter te komen of er zwakke schakels aanwezig zijn in je lichaam. Al binnen 15 minuten heb je jouw zwakke punten en je risico op een blessure in beeld.

Wat houdt het in?

De 4×4 Quick Screen bestaat uit vier testen, waarbij vier punten per test globaal beoordeeld worden. Zwakke punten worden geanalyseerd, denk aan verminderde coördinatie of onvoldoende corestability. De uitslag van de test vertalen we naar een individueel oefenschema op basis van je zwakke punten. Door het uitvoeren van de oefeningen krijg je controle over blessures en kun je je sportprestaties verbeteren. Ook wordt duidelijk of het nodig is de volledige Performance Matrix test in te zetten, voor meer gedetailleerde informatie.

Aanmelden?

Profiteer van deze januariactie door je aan te melden voor de 4×4 Quick Screen. Aanmelden kan telefonisch, via onze website of rechtstreeks bij één van onze fysiotherapeuten.
Locatie: Basic-Fit Purmerend

Komt dit bericht voor jou te laat omdat sporten zonder sportblessures niet gelukt is? Maak dan een afspraak met één van onze fysiotherapeuten, we helpen je graag van je sportblessure af. 

Plaats een reactie

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht