Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage biedt een diepgaande behandeling die de verbinding tussen inwendige organen, huid, spieren en botten aanpakt. Dit soort massage staat bekend als een reflexzonebehandeling omdat het specifieke gebieden stimuleert die een natuurlijke relatie hebben met het aangedane weefsel.

Hoe werkt bindweefselmassage

De focus van bindweefselmassage ligt op problemen met spieren, pezen en de huid. Als er storingen zijn in het autonome zenuwstelsel, kan dit zich uiten in stofwisselingsproblemen in de huid. Als dit niet wordt aangepakt, kan dit uiteindelijk leiden tot problemen in het spier-peesapparaat, wat de conditie van een sporter kan beïnvloeden.

Door specifieke zenuwweefsels te stimuleren, herstelt bindweefselmassage de balans in het autonome zenuwstelsel. Hierdoor kunnen huidproblemen en interne orgaanaandoeningen lokaal en totaal worden aangepakt, waardoor herstel mogelijk wordt.

Wanneer is Bindweefselmassage Geschikt voor Jou?

  • Versnellen van herstel na weefselschade: Het helpt bij het versnellen van herstel na letsel aan spieren of weefsels.
  • Verbeteren van de bloedcirculatie: Bindweefselmassage kan circulatiestoornissen aanpakken.
  • Ondersteuning bij orgaandysfuncties: Het kan verlichting bieden bij symptomen zoals obstipatie of menstruatieklachten.
  • Herstel na orgaanaandoeningen: Bindweefselmassage kan helpen bij het verminderen van restproblemen na aandoeningen zoals maagzweren.