“FysioFitness, alleen klachtenvrij is niet genoeg”

 Bij FysioDynamics beginnen we met iets nieuws! Vanaf oktober 2017 gaan wij van start met Fysiofitness. Ben je bij ons uitbehandeld? Heb je last van terugkerende klachten? Wil je een herhaling voorkomen? Sluit je dan aan bij een van onze fysiofitness uren bij Better You en wordt begeleid door professionals met kennis van het menselijk lichaam.

 

 

Wat houdt FysioFitness bij FysioDynamics in?

Sport is een van de manieren om je goed te voelen. Het is daarnaast ook de manier om langdurig blessurevrij te zijn. Fysiofitness gaat hierop in, door sporten verantwoord en doelgericht te maken. Je start met je eigen online trainingsschema die je krijgt van je fysiotherapeut. Tijdens de uren kun je jouw training uitvoeren en hierin gecorrigeerd worden. Wordt de oefening te makkelijk? Wij geven je een nieuwe uitdaging! Wil je meer variatie? Wij laten onze creativiteit los! Door je lichaam stabieler en sterker te maken, verklein je de kans op terugkerende klachten.

Wie, waar en wanneer?

Veel mensen kampen met terugkerende blessures in het lichaam, denk hierbij aan lage rug- en nek/schouderklachten. De fysiofitnessuren zijn voor de mensen die bij ons uitbehandeld zijn en onder professionele begeleiding verdere klachten willen voorkomen. De trainingen vinden plaats bij Better You, Suze Groenewegstraat 144, op vaste tijdstippen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op op 0299- 700 201 of stel vraag aan je therapeut.

Plaats een reactie

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht