Team fysiotherapeuten

In onze praktijk voor fysiotherapie wordt het team gevormd door 5 fysiotherapeuten: Marjolein van Bekkum, Ronald Martens, Tyas Visser, Matthijs Schakel, Jasper Huisman en praktijkhouder/coach Mark Ruifrok. We stellen ons graag even aan je voor.

Ronald Martens

Fysiotherapeut en oefentherapeut Cesar / Specialismen: Sportblessures, Revalidatie

Als fysiotherapeut heeft Ronald ervaring in zowel particuliere praktijken als in het betaald voetbal, bij de selectie SC Heerenveen. Zijn passie ligt dan ook in de (top)sport, met name in het behandelen van sportblessures en het bieden van herstel- en revalidatie training. Dit kan zowel in de praktijk als buiten op een sportveld. Als oefentherapeut Cesar is Ronald gespecialiseerd in houding en beweging. Hier heeft hij tevens veel ervaring opgedaan met neurologische en geriatrische cliënten.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Martens, R. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het Team Fysiodynamics Tyas Visser

Tyas Visser

Fysiotherapeut / Specialismen: Manuele therapie, EasyTaping, sport- en schouderblessures

Tyas is een groot sportfanaat. Zelf is hij vooral actief in het hardlopen, waarbij hij de Dam tot Damloop elk jaar in een snellere tijd aflegt. Als manueel therapeut is hij gespecialiseerd in het gebruik van een aantal specifieke technieken om uw gewrichten soepeler te maken. Hij heeft veel ervaring op het gebied van sport- en schouderblessures. Door het afronden van de opleiding EasyTaping, helpt Tyas bij een sneller herstel van spier- of gewrichtsklachten. In 2010 werkte Tyas als fysiotherapeut met voetballers van FC Volendam.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Visser, T. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Matthijs Schakel

Fysiotherapeut / Specialismen: schouder, Mulligan therapie

Mijn interesse in het vakgebied is aangewakkerd door verschillende eigen ervaringen met fysiotherapie.
Door de effectieve en leuke behandelingen van mijn eigen fysiotherapeut zag ik de waarde in van het vak en wist ik dat dit mijn beroep moest gaan worden. Vooral het patiënt specifiek trainen en de patiënt zich bewust maken van het lichaam heeft mijn interesse.
Naast mijn normale werkzaamheden ben ik fysiotherapeut van het Nederlands Boccia Team en geef ik workshops over het revalideren met biofeedback.
Daarnaast zit ik ook in mijn vrije tijd niet graag stil. Momenteel ben ik aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond en doe ik mee met internationale wedstrijden.

Marjolein van Bekkum

Fysiotherapeut Specialisme: Chronische aandoeningen

Binnen het vakgebied hebben de chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld COPD, Claudicatio Intermittens (‘etalagebenen’), Diabetes Mellitus en Reumatoïde Artritis mijn bijzondere interesse. Ik zoek de uitdaging in het samen kijken hoe de dagelijkse bezigheden en sportieve activiteiten zo volledig en klachtenvrij mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Hierbij kijken we samen naar het fysieke stuk, maar zeker ook naar het mentale aspect wat erbij om de hoek komt kijken.

Daarnaast richt ik mij op langdurige overbelastingsklachten en behandel net als Jasper Huisman middels zeer gerichte oefentherapie die zijn oorsprong vindt in de Martial arts, in combinatie met Dry Needling en wanneer nodig technieken vanuit de Medical Taping®

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, zowel met als zonder mijn honden, en behandel ik  honden met lichamelijke klachten.

Het team Fysiodynamics Jasper Huisman

Jasper Huisman

Fysiotherapeut / Specialismen: Dry Needling, Sportblessures, Herhaaldelijke overbelastingsklachten, Performance Matrix, Integraal Bewegen

Jasper heeft al meerdere sporten beoefend in zijn leven, beginnend met atletiek en daarna rugby. Momenteel beoefent hij Ninjutsu (martial arts) en speerwerpen. Het behandelen van sportblessures ligt daarom ook volledig in zijn straatje en ziet geregeld topsporters. Hiernaast richt hij zich op langdurige overbelastingsklachten. Hij behandeld middels zeer gerichte oefentherapie die hun oorsprong vinden in de martial arts, in combinatie met Dry Neelding. Deze combinatie zorgt voor een snel en langdurig herstel.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
Huisman, J.F. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Het team Fysiodynamics Mark Ruifrok

Mark Ruifrok

Coach en praktijkhouder / Specialismen: Oplossingsgericht coachen, bewegings-/werkplekanalyse.

In 2013 heeft Mark FysioDynamics opgericht. Vooral het mentale aspect van fysieke klachten fascineren Mark. Daarom is hij zich gaan verdiepen in hoe je met aandacht voor dit mentale aspect het herstel kan beïnvloeden. En daardoor ook de levenskwaliteit kan verbeteren.

Wat Mark ook veel bezighoudt is het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om behandelingen en preventie optimaal aan te bieden. Hij heeft zich daarvoor gespecialiseerd in de bewegingsanalyse (videoanalyse) en biofeedbacktechnologie (sensamove). Daarnaast kun je bij Mark terecht voor coaching en advies.

Voor het laatst bijgewerkt op: 2 april 2020 door: Rob
Stuur een bericht. We nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht