Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Afspraak maken en openingstijden

Aanmelden

Ben je nog niet eerder bij onze fysiotherapiepraktijk geweest? Dan wordt er bij aanmelding gevraagd om je NAW gegevens en verzekering. Een verwijsbrief geef je alleen indien van toepassing; je hebt geen verwijsbrief nodig voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie.

Wij verzoeken je duidelijk aan te geven om welke klacht het gaat en of je specifiek behandeld wenst te worden door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Wij doen altijd een verzekeringscheck, hiermee kunnen wij controleren welke polis je hebt. In de meeste gevallen kunnen we ook gelijk zien hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Door de grote hoeveelheden polissen zijn wij niet altijd op de hoogte van alle specifieke polisvoorwaarden. Wij kunnen ook niet zien hoeveel behandelingen er elders al plaatsgevonden hebben. Daarom kun je ons niet verantwoordelijk stellen wanneer je behandelingen niet vergoed krijgt.

Afspraak maken

Je kunt online zelf een tijdstip reserveren in de agenda van onze fysiotherapeuten. Maak hier je afspraak online. Doe je dat liever niet,dan kun je ook telefonisch of per mail een afspraak maken. De fysiotherapeut is direct toegankelijk, je hebt geen verwijsbrief van een (huis)arts nodig.

Openingstijden

Onze fysiotherapie praktijken in Purmerend openen op werkdagen om 08.00. Je kunt ook ’s avonds bij ons terecht. Hieronder zie je onze openingstijden:

Ma: 08:00 – 21:00
Di: 08:00 – 20:00
Wo: 08:00 – 21:00
Do: 08:00 – 20:00
Vr: 08:00 – 17:00

Afmelden

Kan je afspraak met de fysiotherapeut, om welke reden dan ook, niet door gaan? Dan verzoeken wij je dit uiterlijk 24 uur voor de behandeling bij ons te melden. Als dit niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt het consult in rekening te brengen. Niet- of niet tijdig afgezegde afspraken kunnen niet bij de zorgverzekering gedeclareerd worden, deze moet je zelf betalen. Neem daarom altijd voor overleg even contact met ons op, wanneer de afspraak niet door kan gaan.