Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Van futloosheid naar fitheid

Ben je klaar met die futloosheid en wil je te transformeren tot een fitte, energieke versie van jezelf? Daar kunnen we jou zeker hiermee helpen! Fitheid begint namelijk allemaal bij de kracht van voeding en leefstijl!

Waarom begeleiding van diëtist?

Niet iedereen wordt blij van ‘diëten’ omdat men geneigd is te denken in tekorten (honger), een saai menu zonder lekkers en weinig energie. Maar in werkelijkheid zorgt de juiste combinatie van voedingsstoffen voor meer energie en een vrolijker humeur waardoor je de dag tegemoet loopt.

Het is niet zo dat een kleine snack zorgt voor futloosheid. Natuurlijk kan je af en toe een hap suiker/vet eten, maar zeker niet dagelijks. Het nadeel van regelmatig snacken is dat het je uiteindelijk minder energie geeft.  Of eigenlijk beter gezegd: alleen op korte termijn energie. Korte termijn energie die snel op is en snel weer vraagt om aangevuld te worden. Zo kom je uiteindelijk in de spiraal terecht van een energie tekort (terwijl je misschien in een energie/calorie overschot zit) met vreetbuien. Dit kan voorkomen bij alle soorten lichaamstypes: mensen met overgewicht, mensen met ondergewicht, mensen die ziek zijn, mensen die nooit bewegen en mensen die veel bewegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

We begrijpen dat gezonde gewoonten alleen blijven hangen als ze lekker zijn. Daarom helpen we je om smakelijke, voedzame maaltijden te ontdekken waar je blij van wordt! Geen eentonige diëten of strenge beperkingen! Hoe meer gezonde voedingsstoffen jij binnen krijgt, hoe rijker je bent in energie!

Naast snacken zijn er nog veel meer dingen die je futloos of juist topfit kunnen maken. Samen tijdens de consulten proberen we zo breed mogelijk te gaan in voeding en leefstijl om jou de meest energieke versie te laten zijn van jezelf!