Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Gecombineerde leefstijl interventie (GLI) SLIMMER.

Ontdek een slimmere manier om je gezondheid te transformeren met SLIMMER – de Gecombineerde Leefstijl Interventie die écht werkt!

Ben je op zoek naar een duurzame verandering in je levensstijl? Wil je afvallen, je energieker voelen en je gezondheid verbeteren? Dan is SLIMMER de oplossing waar je naar op zoekt!

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om mee te kunnen doen met SLIMMER:

  • Je leeftijd is minimaal 18 jaar
  • Je BMI is 25 of hoger
  • Je hebt een goede motivatie om er voor te gaan

(Als je aan de voorwaarden voldoet vraag dan bij je huisarts een verwijzing aan zodat de interventie wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar.)   

Met SLIMMER krijg je toegang tot:

  1. Deskundige begeleiding: Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je reis naar een gezondere levensstijl. Deze professionals zijn: een diëtiste, fysiotherapeut en een leefstijl coach.
  2. Persoonlijke aanpak: Geen one-size-fits-all benadering. We passen onze interventie aan jouw unieke behoeften en doelen aan.
  3. Wetenschappelijk bewezen resultaten: SLIMMER is gebaseerd op solide wetenschappelijk onderzoek en heeft bewezen effectief te zijn bij het bevorderen van gewichtsverlies en het verbeteren van de algehele gezondheid.
  4. Leuke en motiverende activiteiten: Onze programma’s bevatten leuke groepsworkshops en lichamelijke activiteiten die je zullen inspireren om actief te blijven.

Waar wacht je nog op? Maak vandaag de keuze voor een gezondere levensstijl met SLIMMER! Doe mee aan ons programma en ontdek hoe je jouw doelen kunt bereiken op een slimme, effectieve en blijvende manier.