Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

Aankomen

Het kan belangrijk zijn om aan te komen omdat je ondergewicht hebt maar het kan ook bij je sportieve doelen passen. We gaan gezamenlijk naar je eetpatroon kijken en een voedingsschema maken dat bij jou past.

Waarom begeleiding van diëtist?

Als je moeite hebt om aan te komen, begrijpen we de uitdagingen die daarbij komen kijken. Bij ons krijg je deskundig advies en ondersteuning om gezond gewicht aan te komen. Ondergewicht is brengt namelijk ook gezondheid risico’s met zich mee. Voldoende voedingsstoffen zijn nodig om onderstaande doelen te bereiken:

  • Meer spiermassa op te bouwen
  • Om sterker te worden
  • Je immuunsysteem te verbeteren
  • Het risico te verlagen op botbreuken
  • Om je energieker te voelen

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor de behandeling zijn er een aantal persoonlijke gegevens nodig zoals leeftijd, lengte, gewicht, vetpercentage etc. Daarnaast is het bij aankomen van belang dat de cliënt zijn/haar eet patroon deelt met de diëtist. Samen wordt er hier naar gekeken en op basis daarvan wordt er een voedingsschema opgesteld. Daarnaast worden er een aantal tips weggegeven die jou persoonlijk kunnen helpen het makkelijker te maken te doel met aankomen te behalen. De duur van de behandeling is afhankelijk van jou persoonlijk doel. Dit is altijd in overleg met de diëtist.