Geen verwijsbrief nodig
3 Locaties in Purmerend
Contracten met bijna alle zorgverzekeraars
Klanten geven ons een 9.2

DiëtetiekDynamics

Bij de diëtist kunt u met al uw vragen over voeding en gezondheid terecht. Door alle voedingshypes zie je misschien haast door de boven het bos niet meer. Bent u de draad kwijt en wilt u weer “gewoon” eten? Maak dan een afspraak bij DiëtetiekDynamics in Purmerend!

Wat is diëtetiek

Het aannemen van een nieuwe leefstijl is niet altijd makkelijk en daarbij bied ik graag hulp. Ook bij vragen over planning van maaltijden, weekmenu’s en variatie-ideeën voor maaltijden kan ik hulp bieden.

Ieder persoon is anders en iedereen heeft andere behoeften en gewoonten. Daarom kan geen dieetbehandeling hetzelfde zijn . Bij Diëtetiek Dynamics in Purmerend krijgt u een dieetadvies op maat. Een advies dat bij uw leefstijl en gewoonten past. Een advies dat goed aan te passen is in uw dagelijks leven, waardoor u een beter resultaat boekt en geen jojo-effect zult hebben. Samen zullen van wij voor u een nieuwe leefstijl creëren, die bij u past en waar u zich lekker bij voelt. Voeding is immers heel persoonlijk.

Heeft u wisseldiensten op werk? Werkt u regelmatig nachtdiensten? Dit kunnen factoren zijn waardoor u ongewenst in gewicht aankomt, of juist ongewenst afvalt. Door een verstoord slaapritme en andere eetgewoonten komt u sneller aan. Door samen uw voeding te bekijken en een eetplan op te stellen, kunnen wij ervoor zorgen dat u ook tijdens wisseldiensten uw gewicht op pijl kunt houden.