Blessurevrij Nederland, de app

Blessurevrij Nederland app fysiotherapie Purmerend vind jouw praktijk in de buurtOnze praktijk werkt nu ook samen met Blessurevrij Nederland. Deze app maakt het voor jou mogelijk je blessure direct te melden en geeft je een overzicht van fysiotherapiepraktijken in de buurt. Het is een leuke manier om eenvoudig de weg naar de fysiotherapiepraktijk te vinden.

Blessurevrij Nederland

Blessurevrij Nederland is een nieuwe, gratis app die sinds 7 augustus 2015 online staat. Je downloadt de app, vult je gegevens in en meldt je aan. Vervolgens meldt je op het platform jouw blessure. De app geeft je suggesties voor een praktijk in de buurt. Op basis van geografische kaders en recensies kun jij dus een keuze maken voor een fysiotherapeut. Op die manier vind je snel een praktijk binnen een acceptabele reisafstand. En ook nog met de juiste kwalitatieve zorg!

Het is niet heel gek dat blessurepreventie er vaak gewoon insluipt bij bewegend Nederland. In ons drukke dagelijks leven vergeten we nou eenmaal tijdig een afspraak te maken met de fysiotherapeut. Het grote nadeel is alleen dat dit kan leiden tot verwaarloosde blessures, wat weer kan leiden tot langdurige zorgtrajecten en hoge kosten. De app, die gratis in gebruik is, verlaagt deze drempel. Een initiatief waar wij natuurlijk graag aan meewerken!

Het goede doel

Bijkomend voordeel: zodra je jouw blessure via het platform meldt, doneer je ook nog eens automatisch € 1,- voor een gezonder en fysiek sterker Nederland. Hoe? Je meldt een blessure, bezoekt bijvoorbeeld onze fysiotherapiepraktijk FysioDynamics, en wij doneren het bedrag aan het goede doel.

De app Blessurevrij  Nederland is te downloaden via de Playstore.

FysioDynamics biedt meerdere mogelijkheden voor blessurepreventie.

Plaats een reactie

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht