Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie bij FysioDynamics Purmerend

Wat is fysiotherapie? Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, gewrichten, banden en zenuwen. Bijvoorbeeld in het geval van sportblessures, klachten na een ongeval of ziekte of na het maken van een verkeerde beweging. Onze fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt je. Het behandelplan hiervoor is maatwerk, omdat elk mens en lichaam anders is. Wij helpen je graag met fysiotherapie in één van onze twee praktijklocaties in Purmerend.

Wat is fysiotherapie bij FysioDynamics

Wij werken bij onze fysiotherapie behandeling vanuit een persoonlijke aanpak, met oog voor de mens achter de klacht. Dit begint met een uitgebreide intake en een onderzoek naar je klachten. Zo krijgen we een zo volledig mogelijk beeld van je klachten en weten we hoe we de klachten kunnen verminderen. Daarna stelt de fysiotherapeut samen met jou een persoonlijk behandelplan op.

Fysiotherapie in Purmerend

FysioDynamics heeft twee praktijklocaties voor fysiotherapie in Purmerend. Voor het maken van een eerste afspraak bel je naar 0299 700 201. Wat kun je vervolgens verwachten?

De intake

Tijdens het intakegesprek inventariseert de fysiotherapeut een aantal elementen; wat is de oorzaak van je klacht? Op welke manier ervaar je belemmeringen en beperkingen door je klacht? Wat is het beloop van je klacht? Daarna volgt er een kort therapeutisch onderzoek en stelt de fysiotherapeut een behandelplan voor. Deze eerste intake neemt ongeveer een half uur tijd in beslag.

De behandeling

We gebruiken tijdens de behandeling zoveel mogelijk evidence based behandelmethodes. Wij vinden namelijk dat niet alle klachten gebaat zijn bij een wetenschappelijke benadering. Daarnaast wordt er bij FysioDynamics veelal multidisciplinair gewerkt. Dit zorgt voor een bundeling van kennis van verschillende specialisten, waardoor we de fysiotherapie behandeling goed kunnen afstemmen en doeltreffend kunnen uitvoeren.

De behandeling fysiotherapie bij FysioDynamics richt zich op:
• Het verminderen van symptomen zoals pijn en mobiliteitsbeperkingen
• De oorzaak van de klachten vinden en wegnemen
• Zodat je zo snel mogelijk zonder beperkingen je activiteiten kan hervatten

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor fysiotherapie Purmerend kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0299 700 201. Op onze teampagina stellen we alvast ons team van fysiotherapeuten voor. Wil je vooraf graag wat meer informatie? Bekijk dan onze pagina met patiënteninformatie.

Naast fysiotherapie kun je bij ons o.a. terecht voor manueel therapie en oefentherapie cesar.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 april 2019 door: Rob
Stuur een bericht. We nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht