Fysiotherapie

fysiotherapie purmerend praktijk fysiodyamics

Klachten aan je bewegingsapparaat worden natuurlijk ergens door veroorzaakt. Dit kan een acute oorzaak hebben, zoals een ongeluk of een operatie. Maar meestal ligt het wat minder voor de hand. Onze bewegingsanalyse kan helpen beter inzicht te krijgen in jouw klachten.

Wat is fysiotherapie bij FysioDynamics

fysiotherapie purmerend praktijk fysiodyamics

Wij werken bij onze fysiotherapie behandeling vanuit een persoonlijke aanpak, met oog voor de mens achter de klacht. Dit begint met een uitgebreide intake en een onderzoek naar je klachten. Zo krijgen we een zo volledig mogelijk beeld van je klachten en weten we hoe we de klachten kunnen verminderen. Daarna stelt de fysiotherapeut samen met jou een persoonlijk behandelplan op.

Fysiotherapie in Purmerend

FysioDynamics heeft twee praktijklocaties voor fysiotherapie in Purmerend. Voor het maken van een eerste afspraak bel je naar 0299 700 201. Wat kun je vervolgens verwachten?

De intake

Tijdens het intakegesprek inventariseert de fysiotherapeut een aantal elementen; wat is de oorzaak van je klacht? Op welke manier ervaar je belemmeringen en beperkingen door je klacht? Wat is het beloop van je klacht? Daarna volgt er een kort therapeutisch onderzoek en stelt de fysiotherapeut een behandelplan voor. Deze eerste intake neemt ongeveer een half uur tijd in beslag.

De behandeling

We gebruiken tijdens de behandeling zoveel mogelijk evidence based behandelmethodes. Wij vinden namelijk dat niet alle klachten gebaat zijn bij een wetenschappelijke benadering. Daarnaast wordt er bij FysioDynamics veelal multidisciplinair gewerkt. Dit zorgt voor een bundeling van kennis van verschillende specialisten, waardoor we de fysiotherapie behandeling goed kunnen afstemmen en doeltreffend kunnen uitvoeren.

De behandeling fysiotherapie bij FysioDynamics richt zich op:

 • Het verminderen van symptomen zoals pijn en mobiliteitsbeperkingen
 • De oorzaak van de klachten vinden en wegnemen
 • Zodat je zo snel mogelijk zonder beperkingen je activiteiten kan hervatten

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak by FysioDynamics kun je online een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen via 0299 700 201. Op onze teampagina stellen we alvast ons team van fysiotherapeuten voor. Wil je vooraf graag wat meer informatie? Bekijk dan onze pagina met patiënteninformatie.

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht