Fysiofitness

Fysiofitness

Fysiofitness is sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Je leert op verantwoorde wijze te sporten en blessures te voorkomen. Dezelfde vragen komen vaak naar voren wanneer iemand wilt gaan sporten: welke oefeningen moet ik doen; doe ik de oefening wel goed; wat als ik weer een blessure krijg? Omdat deze vragen vaak onbeantwoord blijven, stoppen mensen vroegtijdig of krijgen weer een blessure. Fysiofitness is bedoeld om antwoord te geven op deze vragen. Je kan beginnen met fysiofitness tijdens of na het afsluiten van een fysiotherapeutisch behandeltraject bij Fysiodynamics. 

Wat houdt Fysiofitness in?

Fysiofitness

Na het afsluiten van een behandeltraject bij ons of tijdens je behandelplan, heb je de mogelijkheid om je lichaam verder te ontwikkelen tijdens de fysiofitness lesuren. Bij je laatste behandeling krijg je een persoonlijk oefenprogramma die online toegankelijk is. Het begin van jou traject naar een blessure vrij lichaam. Je wordt begeleid door een van onze therapeuten met een brede kennis van fitness en beweging; je leert met jou lichaam te sporten. Begrijp je een oefening niet meer, is de oefening te makkelijk geworden, wil je jezelf uitdagen? Stel je vraag aan de therapeut en leer verantwoord je lichaam sterker en belastbaar te maken.

Verklein de kans op terugkerende klachten

Veel mensen weten het: door te sporten verklein ik de kans op terugkerende klachten. Deze stelling wordt ondersteund door meerdere onderzoeken. Er zijn echter weinig die het sporten daadwerkelijk oppakken en volhouden. Om de bekende ‘drempel om (weer) te gaan sporten’ kleiner te maken, de kans om sport langdurig vol te houden te vergroten is de juiste begeleiding essentieel. Wij hebben de expertise voor jou kans op succes.

Wie, waar, wanneer en kosten

Fysiofitness is voor iedereen die is uitbehandeld bij Fysiodynamics en een terugkerende blessure wilt voorkomen. De uren worden op vaste tijden gegeven in de sportschool Better You, Suze Groenewegstraat 144 in Purmerend Overwhere. Er zijn twee trainingsmomenten op maandag en donderdag tussen 17:00 en 18:00. Ben je geïnteresseerd? Meld je aan bij je therapeut of bel 0299 – 700 201. Kijk voor de abonnementskosten op de pagina vergoedingen.

Stuur een bericht. We nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht