Aanbieding! 4×4 QUICK SCREEN

4×4 quick screenReken af met vervelende blessures en verbeter je sportprestaties! Maak kennis met de Performance Matrix en profiteer van onze tijdelijke, aantrekkelijke aanbieding.

4×4 Quick Screen

The Performance Matrix test is de manier om erachter te komen of er zwakke schakels aanwezig zijn in je lichaam. Deze zijn vaak de oorzaak van (terugkerende) sportblessures en prestatievermindering. De 4×4 Quick Screen is de ideale test om kennis te maken met de Performance Matrix. Binnen 15 minuten heb je jouw zwakke punten en je risico op een blessure in beeld.

Wat houdt het in?

De 4×4 Quick Screen bestaat uit vier testen, waarbij vier punten per test globaal beoordeeld worden. Zwakke punten worden geanalyseerd, denk aan verminderde coördinatie of onvoldoende corestability. De uitslag van de test vertalen we naar een individueel oefenschema op basis van je zwakke punten. Door het uitvoeren van de oefeningen krijg je controle over blessures en kun je je sportprestaties verbeteren. Ook wordt duidelijk of het nodig is de volledige Performance Matrix test in te zetten, voor meer gedetailleerde informatie.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website, telefonisch of rechtstreeks bij onze fysiotherapeut. Profiteer nu van onze aanbieding! Maak kennis met de Performance Matrix via de 4×4 quick screen voor slechts € 10,00. Locatie: Basic-Fit Purmerend

Plaats een reactie

Stuur een bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht